Date Event
Apr 27, 2019 11:30 AM KARMA CLIMB: ASS + ABS: NEW CLASS LAUNCH details
Apr 27, 2019 1:00 PM CLIMB + DANCE FUSION: CARDI B THEME details
Apr 28, 2019 11:30 AM DRAG CLIMB details
Apr 29, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: FUSION45: CLIMB + LAB details
Apr 30, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: ASS + ABS: NEW CLASS LAUNCH details
May 1, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: FUSION45: LAB + CLIMB details
May 3, 2019 6:00 PM KARMA CLIMB: FUSION45: LAB + CLIMB details
May 5, 2019 11:00 AM CLIMB: RHYTHM FUSION NEW CLASS LAUNCH details
May 5, 2019 11:45 AM LAB: MOBILITY + MIMOSAS details
May 6, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: FUSION45: LAB + CLIMB details
May 7, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: FUSION: RHYTHM details
May 9, 2019 6:55 PM KARMA CLIMB: RHYTHM: FUSION details
May 10, 2019 6:00 PM KARMA CLIMB FUSION45: LAB + CLIMB details

APRIL MEMBER EVENT 

APRIL 30, 2019

5:30 PM - 8:30 PM

LIVE DJ + CRAFT COCKTAILS + EPICUREAN DELIGHTS

Sun4.21 Mon4.22 Tue4.23 Wed4.24 Thu4.25 Fri4.26 Sat4.27
 
FUSION45: LAB + CLIMB Jenn Dmuchowski 6:45 AM 45 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Jenn Dmuchowski 7:45 AM 45 min
CLIMB: RHYTHM Head Coach 8:30 AM 30 MIN
LAB: METABOLIC CONDITIONING OFF PEAK Jenn Dmuchowski 12:30 PM 30
CLIMB: PERFORMANCE QUEENS OF HIP HOP Eddie Noland 1:00 PM 30
CLIMB: RHYTHM BOY BAND MONDAY Shafer Minnick 5:15 PM 30 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Eddie Noland 5:25 PM 45 min
FUSION45: LAB + CLIMB Jorge Cardozo & Eddie Noland 6:00 PM 45 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB SShafer Minnick & Eddie Noland 6:30 PM 45 MIN
 
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Jenn Dmuchowski 6:45 AM 45 min
FUSION45: LAB + CLIMB Jenn Dmuchowski 7:45 AM 45 MIN
CLIMB: RHYTHM Jorge Cardozo 8:30 AM 30 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Eddie Noland 12:45 PM 45 MIN
CLIMB: RHYTHM SJorge Cardozo 5:15 PM 30 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Eddie Noland 5:25 PM 45 min
CLIMB RHYTHM: HIP HOP TUESDAY Jorge Cardozo 6:00 PM 30 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Eddie Noland & Shafer Minnick 6:15 PM 45 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Jorge Cardozo & Megan Menzer 6:45 PM 45 MIN
 
FUSION45: LAB + CLIMB Jenn Dmuchowski 6:45 AM 45 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Jenn Dmuchowski 7:45 AM 45 min
CLIMB: PERFORMANCE Head Coach 8:30 AM 30 MIN
LAB: METABOLIC CONDITIONING OFF PEAK Megan Menzer 12:30 PM 30
CLIMB: PERFORMANCE EVO OF DAVID GUETTA Eddie Noland 1:00 PM 30
CLIMB: RHYTHM Shafer Minnick 5:15 PM 30 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Eddie Noland 5:25 PM 45 min
FUSION45: LAB + CLIMB Jorge Cardozo & Eddie Noland 6:00 PM 45 MIN
FUSION45: OLD SCHOOL HIP HOP Shafer Minnick & Megan Menzer 6:30 PM 45 MIN
 
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Jenn Dmuchowski 6:45 AM 45 min
FUSION45: LAB + CLIMB Jenn Dmuchowski 7:45 AM 45 MIN
CLIMB: RHYTHM Jorge Cardozo 8:30 AM 30 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Eddie Noland 12:45 PM 45 MIN
CLIMB: RHYTHM Head Coach 5:15 PM 30 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Eddie Noland 5:25 PM 45 min
CLIMB: RHYTHM CHAINSMOKER + ZEDD SJorge Cardozo 6:00 PM 30 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Megan Menzer & Jorge Cardozo 6:15 PM 45 MIN
FUSION45: LAB + CLIMB Megan Menzer & Jenn Dmuchowski 6:45 PM 45 MIN
 
FUSION45: LAB + CLIMB SEddie Noland 6:45 AM 45 MIN
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Megan Menzer 7:45 AM 45 min
CLIMB: PERFORMANCE CARDI B + BEYONCE Sally Rae Hamer 8:30 AM 30 MIN
LAB: METABOLIC CONDITIONING OFF PEAK Megan Menzer 12:30 PM 30
CLIMB: RHYTHM OFF PEAK Jorge Cardozo 1:00 PM 30
LATIN FIRE Jorge Cardozo 5:15 PM 45
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Megan Menzer 5:25 PM 45 min
FUSION45: LAB + CLIMB Jorge Cardozo & Eddie Noland 6:00 PM 45 MIN
 
LAB + CLIMB: FUSION 60 SEddie Noland & Sally Rae Hamer 9:00 AM 60 min
CLIMB45: RHYTHM Shafer Minnick 10:00 AM 45
LAB45: METABOLIC CONDITIONING Eddie Noland 10:30 AM 45 min
CLIMB45: RHYTHM Jorge Cardozo 11:00 AM 45
KARMA CLIMB: ASS + ABS: NEW CLASS LAUNCH Eddie Noland 11:30 AM 45
CLIMB + DANCE FUSION: CARDI B THEME Jorge Cardozo 1:00 PM 60

Select a Studio